Labdarúgás: vasárnap Volán – Kecskemét II. a kupában

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szintén az NB III Alföld csoportjában szereplő Kecskeméti TE II. gárdáját fogadja vasárnap 17 órakor a 2009/2010. évi labdarúgó magyar kupa főtáblájának első fordulójában a Tisza Volán SC Szeged.

Pihenőt kaptak a szegedi labdarúgók. Buchholcz Gábor vezetőedző úgy ítélte meg a szerdai, Battonya elleni vereséget követően, hogy fejben fáradt a társaság, így a csütörtöki edzés után elrejtette az öltözőkulcsot: pénteken és szombaton mindenkinek a feltöltődés, a szórakozás az egyetlen feladata. Egy biztos: nagyot kell javulnia a Volánnak az edzőmeccsen látottakhoz képest, különben nem lesz esélye a Kecskemét II. ellen. A Bács megyeiek az elmúlt szezonban harmadikként végeztek az Alföld csoportban, s most feltehetően hasonló összetételben érkeznek majd Szegedre, ahogy a héten a ligakupában a Vasas ellen Tomislav Sivic pályára küldte a KTE-Erecót. Csak érdekességképpen, miheztartás végett ez az alakulat verte 4-3-ra az angyalföldieket: Lazareanu – Robson, Dvorschák (Nagy V.), Koncz, Schindler – Némedi (Bagi), Cukic (Hegedűs) – Veselic, Rakic, Bertus – Montvai.

De mi foglalkozzunk inkább a Tisza-partiakkal! A csapatkapitány Mórocz Zsolt továbbra is sérült, így nem állhat rendelkezésre, ám a Vásárhely elleni jövő szombati bajnokin már minden bizonnyal ő vezeti harcba a kék-feketéket. Garamvölgyi Bence és Pálfi Árpád az előkészületi mérkőzéseken mutatott teljesítményével viszont bejátszotta magát a kezdő tizenegybe, mely minden valószínűség szerint így néz majd ki vasárnap 17 órakor: Dongó – Mészáros, Vida, Grünwald, Garamvölgyi – Szilágyi, Pálfi – Baji R., Huszárik, Végh A. – Beretka.

Hír még az együttes háza tájáról, hogy a magyar kupa 2010/2011-es kiírásának megyei selejtezőjében kőkemény sorsolást kaott a Szeged. Az első fordulóban a megye II-es Hódmezővásárhelyi FC II.-Bercsényi otthonában kell majd kiharcolni a továbbjutást, a győztesre pedig a második körben az Algyő SK vár szeptember 9-én…

Előző sztori

Karaoke Party BKG-val!

Következő sztori

Több mint 3 százalékkal csökkent az első félévben a beszedett adó a Dél-Alföldön