Bulvár

Elismerte a balesetet a szegedi cserbenhagyó gázoló

Elismerte a balesetet a szegedi cserbenhagyó gázoló

2009. augusztus 16., vasárnap
Elismerte a balesetet a szegedi cserbenhagyó gázoló

A rendőrség őrizetbe vette azt a férfit, aki csütörtökön este elsodort egy gyermekét babakocsiban toló házaspárt Szegeden, az 51 éves szegedi férfi elismerte a balesetet - tájékoztatta a rendőrség vasárnap az MTI-t.

A férfi a kihallgatásán elismerte, hogy a vezetés előtt alkoholt fogyasztott - mondta

Tuczakov Szilvána

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az is kiderült, hogy a gépkocsinak nem volt érvényes műszaki vizsgája, és azzal a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a férfi - tette hozzá. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette. Vele szemben segítségnyújtás elmulasztása, közúti baleset gondatlan okozása, valamint jármű önkényes elvétele bűncselekmények gyanúja alapján folyik az eljárás. Az autós csütörtök este a piros jelzőlámpa ellenére behajtott egy kereszteződésbe, ahol elsodorta a szabad jelzésre, zebrán átkelő párt. A gépkocsivezető megállt, de miután kiderült, hogy a sértettek rendőrt hívnak, elhajtott. A szülők és a szemtanúk feljegyezték az autó rendszámát, így a rendőrség gyorsan megtalálta a tulajdonost, aki azt mondta, hogy egy ismerősének adta oda az autót. Az egyéves csecsemő a baleset során kirepült a kocsiból és könnyebben megsérült, a szülők zúzódásokat szenvedtek, de már mindannyian jól vannak. Az elhagyott autót még csütörtök este megtalálták, a vétkes sofőrt szombaton kora este egy szegedi kocsmában fogták el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.