/

Sorozatban lopott, őrizetbe vették

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

26 évesen már sokszorosan volt büntetve vagyon elleni bűncselekmények miatt, felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll, illetve több büntetőeljárás is folyik ellene az ország számos részén, ennek ellenére ismét lopott. A szegedi rendőrök őrizetbe vették – tájékoztatta portálunkat Szenti Szabolcs rendőrhadnagy.

Az egyik áruház biztonsági szolgálata jelentette be tegnap délután a Szegedi Rendőrkapitányságra, mely szerint tetten értek egy 26 éves tiszakécskei fiatalembert, aki párjával 31 ezer forint értékben kísérelt meg eltulajdonítani kozmetikumokat.
A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a férfi az ország számos részén követett már el vagyon elleni bűncselekményt, börtönben is volt emiatt, jelenleg is több eljárás folyik ellene, illetve felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll.
A nyomozóknak egy szót sem volt hajlandó mondani.
Ellene lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás őrizetbe vétele mellett. A Szegedi Rendőrkapitányság előterjesztést tesz az ügyészség felé a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására – közölte a sajtószóvivő.

Előző sztori

Új utcanevek Marostő városrészben

Következő sztori

Megkezdődtek a Nyári Ifjúsági Játékok Zentán