Bulvár

Sorozatban lopott, őrizetbe vették

Sorozatban lopott, őrizetbe vették

2009. július 22., szerda
Sorozatban lopott, őrizetbe vették

26 évesen már sokszorosan volt büntetve vagyon elleni bűncselekmények miatt, felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll, illetve több büntetőeljárás is folyik ellene az ország számos részén, ennek ellenére ismét lopott. A szegedi rendőrök őrizetbe vették - tájékoztatta portálunkat Szenti Szabolcs rendőrhadnagy.

Az egyik áruház biztonsági szolgálata jelentette be tegnap délután a Szegedi Rendőrkapitányságra, mely szerint tetten értek egy 26 éves tiszakécskei fiatalembert, aki párjával 31 ezer forint értékben kísérelt meg eltulajdonítani kozmetikumokat. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a férfi az ország számos részén követett már el vagyon elleni bűncselekményt, börtönben is volt emiatt, jelenleg is több eljárás folyik ellene, illetve felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll. A nyomozóknak egy szót sem volt hajlandó mondani. Ellene lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás őrizetbe vétele mellett. A Szegedi Rendőrkapitányság előterjesztést tesz az ügyészség felé a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására - közölte a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.