Bulvár

Hatan sérültek meg egy balesetben Csongrád megyében

Hatan sérültek meg egy balesetben Csongrád megyében

2009. július 29., szerda
Hatan sérültek meg egy balesetben Csongrád megyében

Hatan sérültek meg abban a balesetben, amely szerdán délelőtt történt Hódmezővásárhely és Mártély között - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

Szenti Szabolcs

a baleset részletiről elmondta: egy személyautó egy kanyarban előzni kezdett, és a szembejövő sávban összeütközött egy vele szemben szabályosan érkező kis tehergépkocsival. Az autó felborult, és az út melletti kukoricásban állt meg, a másik jármű az árokba borult. Összesen hat ember sérült meg, öten könnyebben és egy ember súlyosan. Őt mentőhelikopter szállította a szegedi Traumatológiai Klinikára. A könnyű sérültek közül kettőt a szentesi, hármat a hódmezővásárhelyi kórházba vittek a mentők. A teljes útzárat feloldották, félpályán megindult a forgalom, és hamarosan befejeződik a helyszínelés is - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.