Közélet

Botka csak 2010-ig marad Szegeden?

Botka csak 2010-ig marad Szegeden?

2009. július 1., szerda
Botka csak 2010-ig marad Szegeden?
kozgyules25
A következő időszak legfontosabb feladata, hogy az MSZP baloldali válaszokat találjon az embereket joggal foglalkoztató kérdésekre, amelyekre a szocialista párt semmiféle választ nem adott - mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Botka László.

Szeged MSZP-s polgármestere szerint ilyen például a közbiztonság és a cigányintegráció kérdése. A politikus hozzátette: ezekre a kérdésekre az egész magyar demokratikus politika sem talált választ ezért törhettek előre a szélsőségek Magyarországon. A szocialista pártnak politikai, tartalmi és stílusbeli megújulásra is szüksége van, és ha ez megtörténik, akkor olyan miniszterelnök-jelöltet kell találni, aki mindezt hitelesen tudja megjeleníteni - tette hozzá.

Botka László

a lapnak elmondta: 2010 októberéig Szeged polgármestere maradna, utána azonban még nem tudja, hogy mi lesz. Egy biztos: a baloldal hosszú távú újjáépítésében részt venne a politikus. Forrás: hirado.hu/Magyar Nemzet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.