Különleges ráadás: Feke Pál Koppányt énekel

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az idén július 3-án induló Szegedi Szabadtéri Játékok egyik legnépszerűbb produkciójára, az István, a király című rockoperára már nem lehet jegyet kapni; az óriási érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, egy különleges ráadás előadást tartanak.

Az István, a királyt az eredeti program szerint július 31-én és augusztus 1-jén adják elő a szegedi Dóm téren, a most beépített ráadás előadás július 30-án lesz, tehát valójában ez lesz az első.
“Számos visszajelzést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy még mindig rengetegen szeretnének belépőt váltani a Társulat fiatal művészeivel színpadra állított Szörényi-Bródy rockoperára” – közölte Bátyai Edina, a fesztivál igazgatója.
Mint mondta, különleges előadással szeretnének kedveskedni a Társulat- és István, a király rajongóknak, és ennek keretében július 30-án – először és csak Szegeden – az egyébként Istvánt játszó Feke Pál és a Koppányt alakító Vadkerti Imre szerepet cserél.
A Szegedi Szabadtéri Játékok programja jövő pénteken indul; az első előadás, a Cigányszerelem sztárszereplői csütörtöktől már a Dóm téren próbálnak. A fesztivált nyitó megaprodukcióban népszerű színészek, többek között Bodrogi Gyula, Stohl András, Gesztesi Károly, Molnár Piroska és Kovács Patrícia lépnek színpadra, mellettük kiváló operaénekesek, így Kiss B. Atilla, Rácz Rita, Frankó Tünde és Vadász Zsolt lesznek láthatók-hallhatók július 3-án, 4-én, 10-én és 11-én.

Előző sztori

Júniusi Tiszatáj: Szörényi a változó kánonról

Következő sztori

Baróti Lajos unokája átvette a díszpolgári címet

Legutóbbi hasonló cikkek