Közélet

Jobbik-levél Solymosnak: Hol a nemzeti lobogó?

Jobbik-levél Solymosnak: Hol a nemzeti lobogó?

2009. június 3., szerda
Jobbik-levél Solymosnak: Hol a nemzeti lobogó?

Nyílt levélben fordult kedden Solymos László (MSZP) alpolgármesterhez a Jobbik szegedi alelnöke. Ö. Kovács Márton kifogásolja, hogy nincs egy címeres nemzeti zászló sem az IH Rendezvényközpontban, ahol az EP-választásra létrejövő szavazatszámláló bizottságok tagjai esküt tesznek. Nyilatkozatát alább olvastatják.

Tisztelt Dr. Solymos László Alpolgármester Úr!

A mai nap folyamán a Jobbik Magyarországért Mozgalom Szegedi Alapszervezetének szavazatszámláló bizottsági delegáltjaként eskütételen és tájékoztatón vettem részt a szegedi Ifjúsági Ház nagytermében. Az eskümben fogadtam, hogy szavazatszámláló bizottsági tagként biztosítom a törvények betartását, minden felmerülő kérdésben jogszerűen járok el, így a köz érdekében végzett munkámat a Hazám javára fordítom. Ez így mind szép és jó, jól hangzik. Remélem, minden szavazatszámláló bizottsági társam komolyan vette esküjét, és együtt tudunk majd tenni a szavazás tisztaságának megőrzéséért. Egy javaslatot viszont szeretnék megfogalmazni. Kérem a tisztelt Alpolgármester Urat, ha a Haza javára tett esküt mondat, legalább egy címeres magyar nemzeti zászló legyen jelen a teremben. Kérem az Alpolgármester Urat, hogy a 2009.06.03-i eskütételeken a szavazatszámláló bizottsági tagok már a magyar nemzeti trikolór előtt tehessenek esküt.

Tisztelettel:

Ö. Kovács Márton

A Jobbik szegedi alelnöke Szeged, 2009.06.02.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.