Jobbik-levél Solymosnak: Hol a nemzeti lobogó?

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nyílt levélben fordult kedden Solymos László (MSZP) alpolgármesterhez a Jobbik szegedi alelnöke. Ö. Kovács Márton kifogásolja, hogy nincs egy címeres nemzeti zászló sem az IH Rendezvényközpontban, ahol az EP-választásra létrejövő szavazatszámláló bizottságok tagjai esküt tesznek. Nyilatkozatát alább olvastatják.

Tisztelt Dr. Solymos László Alpolgármester Úr!

A mai nap folyamán a Jobbik Magyarországért Mozgalom Szegedi Alapszervezetének szavazatszámláló bizottsági delegáltjaként eskütételen és tájékoztatón vettem részt a szegedi Ifjúsági Ház nagytermében.
Az eskümben fogadtam, hogy szavazatszámláló bizottsági tagként biztosítom a törvények betartását, minden felmerülő kérdésben jogszerűen járok el, így a köz érdekében végzett munkámat a Hazám javára fordítom.
Ez így mind szép és jó, jól hangzik. Remélem, minden szavazatszámláló bizottsági társam komolyan vette esküjét, és együtt tudunk majd tenni a szavazás tisztaságának megőrzéséért.
Egy javaslatot viszont szeretnék megfogalmazni.
Kérem a tisztelt Alpolgármester Urat, ha a Haza javára tett esküt mondat, legalább egy címeres magyar nemzeti zászló legyen jelen a teremben.
Kérem az Alpolgármester Urat, hogy a 2009.06.03-i eskütételeken a szavazatszámláló bizottsági tagok már a magyar nemzeti trikolór előtt tehessenek esküt.

Tisztelettel:

Ö. Kovács Márton
A Jobbik szegedi alelnöke
Szeged, 2009.06.02.

Előző sztori

Hátország: Kitömte az Algyőt a kis SZVSE

Következő sztori

Hátország: Százszázalékos Volán-hétvége