/

Fokozott rendőrségi ellenőrzést tartottak a Tiszán

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság a hétvégén fokozott ellenőrzést tartott a folyón; ezen idő alatt kirívó szabálytalanságot nem tapasztalt, kisebb ügyekben 27 esetben indított eljárást – közölte a rendőrség a jelentések összegzése után vasárnap az MTI-vel.

A pénteken Szolnokon, szombaton Kiskörén, valamint vasárnap Szegeden végrehajtott akció célja az volt, hogy a nyári idegenforgalmi szezon beköszöntével felhívják az emberek figyelmét az idevágó szabályok betartására – tette hozzá Horváth Róbert rendőr őrnagy.
A rendőrök többek között megállították a vízen és a gátakon közlekedőket, megvizsgálták a járművek műszaki állapotát és felszereltségét. Felkeresték a horgászhelyeket, és átnézték a kikötőket is.
Az akció során 433 embert, 301 járművet, valamint 22 kikötőt és úszóművet ellenőriztek. Huszonhét esetben kellett kisebb szabálysértésekért eljárást indítani, többségében a hajózási szabályok be nem tartása miatt.

Előző sztori

Deportálások – Botka: felejteni sem okunk, sem lehetőségünk nincsen

Következő sztori

Atlétika: Szelepcsényi Zsolt sikerei az ifi ob-n