Bulvár

Fokozott rendőrségi ellenőrzést tartottak a Tiszán

Fokozott rendőrségi ellenőrzést tartottak a Tiszán

2009. június 28., vasárnap
Fokozott rendőrségi ellenőrzést tartottak a Tiszán

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság a hétvégén fokozott ellenőrzést tartott a folyón; ezen idő alatt kirívó szabálytalanságot nem tapasztalt, kisebb ügyekben 27 esetben indított eljárást - közölte a rendőrség a jelentések összegzése után vasárnap az MTI-vel.

A pénteken Szolnokon, szombaton Kiskörén, valamint vasárnap Szegeden végrehajtott akció célja az volt, hogy a nyári idegenforgalmi szezon beköszöntével felhívják az emberek figyelmét az idevágó szabályok betartására - tette hozzá

Horváth Róbert

rendőr őrnagy. A rendőrök többek között megállították a vízen és a gátakon közlekedőket, megvizsgálták a járművek műszaki állapotát és felszereltségét. Felkeresték a horgászhelyeket, és átnézték a kikötőket is. Az akció során 433 embert, 301 járművet, valamint 22 kikötőt és úszóművet ellenőriztek. Huszonhét esetben kellett kisebb szabálysértésekért eljárást indítani, többségében a hajózási szabályok be nem tartása miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.