Elkészült a domaszéki út Szeged határában

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Részben uniós forrásból, összesen 231 millió forintból épült meg a másfél kilométer hosszú domaszéki út Szeged határában, Subasán – közölte Botka László (MSZP) polgármester pénteken, a beruházás átadásakor.

A Bordányba vezető országutat és Domaszék határát összekötő korábbi földút eddig is jelentős forgalmat bonyolított le – mondta a polgármester.
Az 1,5 kilométer hosszú 5,5 méter széles út megépülésével könnyebben megközelíthetők az itt található ingatlanok, a nagybani piac és a sziksósi fürdő, s csökken a balesetveszély is – közölte a politikus.
Az út mellett megépült egy szintén másfél kilométeres járda és egy csapadékvíz elvezető csatorna is – tudatta Botka László.
A polgármester elmondta, 86,5 millió forintból elkészült a Dorozsmai utat és a Cserje sort összekötő útszakasz is, amely gazdasági, logisztikai szempontból fontos, mivel az első szegedi ipari park vált így könnyebben megközelíthetővé.

Előző sztori

Ötven kun település épít “Kun Halmot” Ópusztaszeren

Következő sztori

Szombaton újraválaszthatják Orbán Viktort