Közélet

Elkészült a domaszéki út Szeged határában

Elkészült a domaszéki út Szeged határában

2009. június 12., péntek
Elkészült a domaszéki út Szeged határában

Részben uniós forrásból, összesen 231 millió forintból épült meg a másfél kilométer hosszú domaszéki út Szeged határában, Subasán - közölte Botka László (MSZP) polgármester pénteken, a beruházás átadásakor.

A Bordányba vezető országutat és Domaszék határát összekötő korábbi földút eddig is jelentős forgalmat bonyolított le - mondta a polgármester. Az 1,5 kilométer hosszú 5,5 méter széles út megépülésével könnyebben megközelíthetők az itt található ingatlanok, a nagybani piac és a sziksósi fürdő, s csökken a balesetveszély is - közölte a politikus. Az út mellett megépült egy szintén másfél kilométeres járda és egy csapadékvíz elvezető csatorna is - tudatta

Botka László.

A polgármester elmondta, 86,5 millió forintból elkészült a Dorozsmai utat és a Cserje sort összekötő útszakasz is, amely gazdasági, logisztikai szempontból fontos, mivel az első szegedi ipari park vált így könnyebben megközelíthetővé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.