Közélet

Pécsen már voksolnak, eredmények este nyolckor

Pécsen már voksolnak, eredmények este nyolckor

2009. május 10., vasárnap
Pécsen már voksolnak, eredmények este nyolckor

A pécsi időközi polgármester-választás eddig rendben zajlik. A 11 órás részvételi adatok szerint 22836 választásra jogosult állampolgár (17,95 százalék) járult már az urnák elé. Kampánycsendsértés miatt 17 bejelentés érkezett Pécsett. A választási bizottság az ügyeket elkezdte tárgyalni - adta hírül cikkében az mno.hu.

Pécsett

Tasnádi Péter

polgármester január 27-ei halála miatt tartanak időközi polgármester-választást. A posztra két jelölt pályázik. A baranyai megyeszékhelyen mintegy 128 ezer 700 választópolgár voksolhat. A választás egyfordulós, az a jelölt győz, aki több érvényes szavazatot kap, szavazategyenlőség esetén a választást egy későbbi időpontban megismétlik. Előzetes eredmények este nyolc óra körül várhatók. Vasárnap egyébként három időközi polgármester- és egy önkormányzati képviselő-választást is tartanak az országban. Pécsen kívül Martonyin és Piliscsabán is új polgármestert, utóbbiban képviselő-testületet is választanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.