Bulvár

Körözött fényképezőgép a Kárász utcai ordibálónál

Körözött fényképezőgép a Kárász utcai ordibálónál

2009. május 20., szerda
Körözött fényképezőgép a Kárász utcai ordibálónál

Bűncselekményből származó digitális fényképezőgépet találtak a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei annál a férfinál, akit tegnap délután igazoltattak a szegedi Kárász utcán - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök lakossági bejelentés alapján vonták igazoltatás alá a 60 éves férfit, mivel ittas állapotban folyamatosan ordibált a város sétálóutcáján. Az intézkedés során sem fejezte be a közösségellenes magatartást, és a felszólítás ellenére sem volt hajlandó magát igazolni, ezért a rendőrök a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították. Ruházatának átvizsgálása során előkerült egy digitális fényképezőgép, amely ellenőrzése során kiderült, hogy annak körözését a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel az bűncselekményből származik. A férfi elmondása szerint nem történt semmilyen bűncselekmény, mivel azt egy ismerőse vásárolta már három évvel ezelőtt. A Szegedi Rendőrkapitányság a férfi ellen szabálysértési eljárást kezdeményezett, a fényképezőgép ügyében a további eljárást a BRFK folytatja le - tudatta Szenti Szabolcs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.