/

Körözött fényképezőgép a Kárász utcai ordibálónál

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bűncselekményből származó digitális fényképezőgépet találtak a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei annál a férfinál, akit tegnap délután igazoltattak a szegedi Kárász utcán – közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök lakossági bejelentés alapján vonták igazoltatás alá a 60 éves férfit, mivel ittas állapotban folyamatosan ordibált a város sétálóutcáján.

Az intézkedés során sem fejezte be a közösségellenes magatartást, és a felszólítás ellenére sem volt hajlandó magát igazolni, ezért a rendőrök a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították.

Ruházatának átvizsgálása során előkerült egy digitális fényképezőgép, amely ellenőrzése során kiderült, hogy annak körözését a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel az bűncselekményből származik.

A férfi elmondása szerint nem történt semmilyen bűncselekmény, mivel azt egy ismerőse vásárolta már három évvel ezelőtt.

A Szegedi Rendőrkapitányság a férfi ellen szabálysértési eljárást kezdeményezett, a fényképezőgép ügyében a további eljárást a BRFK folytatja le – tudatta Szenti Szabolcs.

Előző sztori

Egyházi hírek és alkalmak

Következő sztori

Múzeum: Borcímkében a történelem