Sport

Katzirzcal és Petreával hosszabbított a Pick

Katzirzcal és Petreával hosszabbított a Pick

2009. május 28., csütörtök
Katzirzcal és Petreával hosszabbított a Pick
pickveszprem281
Az elveszített bajnoki finálét követően megindultak a találgatások a Pick Szeged jövő évi játékoskeretével kapcsolatba. Csütörtökön eldőlt, a tavaly nyáron Németországból érkezett válogatott átlövő, Katzirz Dávid, illetve a román Adrian Petrea marad a Tisza partján.

A Pick Szeged hivatalos honlapja

csütörtök délután közzétette: a gárda vezetése délelőtt megegyezett

Katzirz Dáviddal (képünkön)

, így a harcos, lelkes játéka miatt a közönség által igen kedvelt játékos újabb 1+1 éves szerződést kötött a bajnoki ezüstérmessel. További 2 évre marad a román

Adrian Petrea

is, honfitársa, a beállós

Julian Stamate

szolgálataira viszont nem tartanak igényt. Katzirz így kommentálta a történteket: „Szegeden szerettem volna maradni, annak nagyon örülök, hogy közvetlenül a bajnokság befejezése után ilyen gyorsan sikerült megegyeznünk - június 30-áig volt szerződésem. Volt ajánlatom Németországból is, de nem volt kérdés, hogy a szegedi előnyt élvez, hiszen megszerettem a várost, a csapatot. Nagyon bízom benne, hogy a következő idényünk sikeresebb lesz, éppen ezért is akartam maradni, mert a szurkolóknak tartozom ennyivel.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.