Júniusi sörünnep a ligetben

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

sorfesztsajtaj4Ismét az újszegedi ligetben rendezik meg a sörfesztivált június 10. és 14. között 17. – tájékoztatta portálunkat Puskás László, a rendezvény egyik főszervezője, majd hozzátette, hogy sörszállító lovaskocsi járja jövő héttől a szegedi utcákat, így népszerűsítik a városban a XVII. Szegedi Sörfesztivált.

A sátorokban ezúttal különböző stílusú élőzene szórakoztatja majd a publikumot. A nagyszínpadon fellép többek között Csocsesz, Tóth Gabi, az Apostol együttes és Ganxsta Zolee, de retro ABBA- és Hungária-bulin is szórakozhatnak majd a vendégek. Az ötnapos fesztiválon számos nyereményjátékban vehetnek részt az érdeklődők. Fődíjként szombat este egy kétszemélyes utat sorsolnak ki a szervezők a müncheni Oktoberfestre. A látogatók a Heineken-gyár tízféle sörét – világosakat, barnákat, búzát és alkoholmenteset – kóstolhatják meg, és 20 vendéglátóegységnél csillapíthatják éhségüket. A sörfesztivállal kapcsolatos bővebb információkat a www.szeretemszegedet.hu oldalon találnak az érdeklődők.

no images were found

Előző sztori

„Elég volt! – hogy nincs egy labdád!”

Következő sztori

Fölösleges volt az IMF?