Egészség

Egészségnap a hipermarketekben

Egészségnap a hipermarketekben

2009. május 15., péntek
Egészségnap a hipermarketekben

Egészségnapot tart szombaton az egyik áruházlánc 14 hipermarketjében; a rendezvényen a Vöröskereszttel közös szervezésű véradás, szűrővizsgálatok, egészségügyi tanácsok és szakértők várják az érdeklődőket.

Májustól 2010 januárjáig az ország 14 pontján négy alkalommal szervez Egészségnapot a Tesco az egészséges életmód jegyében; szombaton Budaörsön, Budapesten a Fogarasi úton, Debrecenben, Egerben, Hódmezővásárhelyen, Jászberényben, Kecskeméten (Talfája), Miskolcon, Nyíregyházán, Orosházán, Pécsett (Makay István út), Salgótarjánban, Székesfehérváron (Aszalvölgyi út) és Tatabányán vehetnek részt a vásárlók az egészségügyi tanácsadáson és szűrővizsgálatokon. Kiegészítő programként Budaörsön és a budapesti Fogarasi úton a Coca-Cola Testébresztő programjának jóvoltából átmozgató torna, Budaörsön a TÉT Platform tanácsadó sátra, valamint egyes helyszíneken a Pfizer tanácsadója is a látogatók rendelkezésére áll. Az Egészségnapok megszervezésével nem csupán az egészséges táplálkozásra kívánja felhívni a figyelmet az áruházlánc, hanem a szűrővizsgálatok, a többi között a vércukorszint-, koleszterin- és testzsírmérés, valamint életmódszakértők bevonásával a megelőzésre és az esetleges rizikófaktorok kiküszöbölésére is - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. A Tesco-Global Áruházak Zrt. számos módon igyekszik vásárlói egészségtudatos táplálkozásához hozzájárulni a bio és az alacsonyabb tápanyagtartalmú termékcsaládok révén, valamint az INBÉ (Irányadó Napi Beviteli Érték) tápértékjelölési rendszer használatával. Az Egészségnapról és a programokról bővebb információ a

www.tesco.hu

, a

www.voroskereszt.hu

és a

www.veradas.hu

weboldalon található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.