Röplabda: Vezet a Szeged a negyeddöntőben

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hatalmas küzdelemben verte a HPQ-Szeged a friss magyarkupa-bronzérmes Szolnoki Főiskolát a férfi röplabda NB I negyeddöntőjének első meccsén. A párharc két nyert meccsig tart. A Dunaferr meglepetésre hazai pályán került hátrányba.

Az első szettet megnyerte, a következő kettőt viszont elveszítette a HPQ a negyeddöntő hétfői esti első mérkőzésén a Szolnok ellen, szerencsére szoros, kiélezett negyedik, illetve ötödik játszmában sikerült a fordítás. Folytatás szerdán Szolnokon, majd ha szükséges, pénteken Szegeden.
A további párharcokban a lehetséges elődöntőbeli rivális, a Kaposvár és a Kecskemét simán szerzett előnyt, a Dunaferrt viszont otthonában lepte meg a MAFC-Mapei.

A férfi röplabda NB I-es ligabajnokság negyeddöntőjében, első mérkőzés:

HPQ-Szegedi RSE – Szolnoki Főiskola RK-SI 3:2 (25, –17, –18, 22, 14). Szeged, 100 néző. V: Csikós Z., Nagy L.
Szeged: Biczó, Affenthaller 6, Petheő 11, Csíkos 12, Niezelberger 6, Nacsa 19. Csere: Bondor (liberó), Csányi 12, Strezenecki, Oltványi 1. Edző: Nusser Elemér.
Szolnok: Rapi 25, Cziczó 7, Koch R. 5, Kovács II Z. 10, Melicher 8, Galovich 2. Cs: Gulyás (liberó), Bodonyi. Edző: Juhász György

További eredmények a negyeddöntőből:

Dunaferr – MAFC-Mapei 2:3
Kométa-Kaposvár – Dág KSE 3:0
KALO-MÉH Kecskeméti RC – Company Nyelviskola-Veszprémi RC 3:0

Default thumbnail
Előző sztori

Új, csillagászati alapismereteket bemutató honlap indult

Következő sztori

“Érték-e az egészség?”

Legutóbbi hasonló cikkek