Sport

Röplabda: Vezet a Szeged a negyeddöntőben

Röplabda: Vezet a Szeged a negyeddöntőben

2009. április 20., hétfő
Röplabda: Vezet a Szeged a negyeddöntőben

Hatalmas küzdelemben verte a HPQ-Szeged a friss magyarkupa-bronzérmes Szolnoki Főiskolát a férfi röplabda NB I negyeddöntőjének első meccsén. A párharc két nyert meccsig tart. A Dunaferr meglepetésre hazai pályán került hátrányba.

Az első szettet megnyerte, a következő kettőt viszont elveszítette a HPQ a negyeddöntő hétfői esti első mérkőzésén a Szolnok ellen, szerencsére szoros, kiélezett negyedik, illetve ötödik játszmában sikerült a fordítás. Folytatás szerdán Szolnokon, majd ha szükséges, pénteken Szegeden. A további párharcokban a lehetséges elődöntőbeli rivális, a Kaposvár és a Kecskemét simán szerzett előnyt, a Dunaferrt viszont otthonában lepte meg a MAFC-Mapei.

A férfi röplabda NB I-es ligabajnokság negyeddöntőjében, első mérkőzés:

HPQ-Szegedi RSE – Szolnoki Főiskola RK-SI 3:2 (25, –17, –18, 22, 14).

Szeged, 100 néző. V: Csikós Z., Nagy L.

Szeged:

Biczó, Affenthaller 6, Petheő 11, Csíkos 12, Niezelberger 6, Nacsa 19. Csere: Bondor (liberó), Csányi 12, Strezenecki, Oltványi 1. Edző: Nusser Elemér.

Szolnok:

Rapi 25, Cziczó 7, Koch R. 5, Kovács II Z. 10, Melicher 8, Galovich 2. Cs: Gulyás (liberó), Bodonyi. Edző: Juhász György

További eredmények a negyeddöntőből:

Dunaferr – MAFC-Mapei 2:3 Kométa-Kaposvár – Dág KSE 3:0 KALO-MÉH Kecskeméti RC – Company Nyelviskola-Veszprémi RC 3:0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.