Sport

Rendőr TE: Hetedik helyezés Adáról

Rendőr TE: Hetedik helyezés Adáról

2009. április 15., szerda
Rendőr TE: Hetedik helyezés Adáról

A vajdasági Adán szerepeltek kedden a szegedi Rendőr TE 2000-es születésű labdarúgó-palántái. Prilenszky Géza mester tanítványai a hetedik helyen zártak a tizenhárom csapatot felvonultató mezőnyben.

Hagyományos nyári tornájuk mellett ebben az esztendőben tavasszal is rangos versenyt rendeztek az adaiak utánpótlás-labdarúgócsapatok számára. A keddi megmérettetésen a 2000-es korosztály legügyesebbjei űzték a labdát a Tisza-parti pálya gyepén. Tizenhárom együttes nevezett be, a házigazdák mellett például a palicsiak, a kishegyesiek és a zrenjaniniak, Magyarországot a szegedi Rendőr TE növendékei képviselték

Prilenszky Géza

mester vezetésével. A csongrádi megyeszékhely ifjú labdarúgói nagyszerűen helytálltak a versengésben: két vereség és egy döntetlen mellett két győzelmet is elkönyvelhettek, így összességében a hetedik helyen végeztek. Prilenszky Géza szerint az első meccsen a megszokottól eltérően keveset passzoltak a fiúk, sok volt ugyanakkor az egyéni akció, mely széttöredezte a csapat munkáját: így ritmustalanná vált a játék, s néha helyezkedési hibákat is vétettek tanítványai. A további találkozók során folyamatosan sikerült orvosolni ezeket a problémákat. Az erős ellenfelekkel szemben mutatott teljesítményükért éppen ezért dicséretet érdemelnek a szegedi fiúk. A Rendőr TE gárdája legközelebb május elsején a palicsi tornán vesz részt.

A hetedik helyezett együttes tagjai:

Benczúr Ádám, Benkócs Dániel, Csongrádi Benjamin, Dávid László, Fülöp Krisztián, Gémes Máté, Godó Dániel, Hajzer Gábor, Lévai Dominik, Oláh Levente, Mari Csongor.

Edző:

Prilenszky Géza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.