Sport

Könnyedén szerzett előnyt a Szeviép a negyeddöntőben

Könnyedén szerzett előnyt a Szeviép a negyeddöntőben

2009. április 2., csütörtök
Könnyedén szerzett előnyt a Szeviép a negyeddöntőben

Magabiztosan verte a Szeviép-Szeged a Zala Volánt a női kosárlabda NB I/A negyeddöntőjének első mérkőzésén. A hazaiaknál nem léphetett pályára az ukrán Dubrovina, aki a magyar kupa elődöntőjében szenvedett súlyos sérülést, s az egész szezonra kidőlt.

A játékmester hiányában sem okozott gondot az alapszakaszban harmadik szegedieknek a Zalaegerszeg legyőzése. A Szeviép az első perctől fogva uralta a találkozót, s még úgy is nagy különbséggel győzött, hogy az utolsó negyedben fiataljainak is játéklehetőséget biztosított. A párharc vasárnap a Zala Volán otthonában folytatódik: ha ott is nyerni tudnak Németh Bettyék, már a legjobb négy között vannak.

A női kosárlabda NB I/A csoport negyeddöntőjében, 1. mérkőzés: Szeviép-Szeged – Zala Volán-ZTE 69-46 (16-10, 17-11, 21-7, 15-18).

Szeged: Pusztai 5/3, Németh B. 5/3, Fürész E. 14, Maslowski 16, Zserzserunova 7. Csere: Szakács 4, Laczi 9/3, Vincze 6, Russai, Tóth C., Lengyel, Kováts A. 3. Vezetőedző: Donkó Orsolya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.