Könnyedén szerzett előnyt a Szeviép a negyeddöntőben

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Magabiztosan verte a Szeviép-Szeged a Zala Volánt a női kosárlabda NB I/A negyeddöntőjének első mérkőzésén. A hazaiaknál nem léphetett pályára az ukrán Dubrovina, aki a magyar kupa elődöntőjében szenvedett súlyos sérülést, s az egész szezonra kidőlt.

A játékmester hiányában sem okozott gondot az alapszakaszban harmadik szegedieknek a Zalaegerszeg legyőzése. A Szeviép az első perctől fogva uralta a találkozót, s még úgy is nagy különbséggel győzött, hogy az utolsó negyedben fiataljainak is játéklehetőséget biztosított. A párharc vasárnap a Zala Volán otthonában folytatódik: ha ott is nyerni tudnak Németh Bettyék, már a legjobb négy között vannak.

A női kosárlabda NB I/A csoport negyeddöntőjében, 1. mérkőzés: Szeviép-Szeged – Zala Volán-ZTE 69-46 (16-10, 17-11, 21-7, 15-18).
Szeged: Pusztai 5/3, Németh B. 5/3, Fürész E. 14, Maslowski 16, Zserzserunova 7. Csere: Szakács 4, Laczi 9/3, Vincze 6, Russai, Tóth C., Lengyel, Kováts A. 3. Vezetőedző: Donkó Orsolya.

Előző sztori

Centrum–MSZDP-frigy: A Parlamenten kívül is van élet

Default thumbnail
Következő sztori

Rövid szusszanás után újra pályán az SZTE-Szedeák

Legutóbbi hasonló cikkek