Sport

Kisteleken veszített a SZVSE: Az akarat hiányzott

Kisteleken veszített a SZVSE: Az akarat hiányzott

2009. április 27., hétfő
Kisteleken veszített a SZVSE: Az akarat hiányzott

A megyei I. osztály egyik élcsapatához, a Kistelekhez látogattak vasárnap a szegedi vasutasok. Az esélyesebb hazaiak a papírformát érvényesítve magabiztosan gyűjtötték be a három pontot, a vendégek mestere elsősorban a tüzet hiányolta játékosaiból.

Mint

vasárnapi labdarúgó-összeállításunkban

olvashatták, a megyei I. osztályban folytatódik az üldözőverseny a Sándorfalva és a Kistelek között. Az éllovas sándorfalviak szombaton Tápén nyertek, a Kistelek vasárnap tehát abban a tudatban fogadta a SZVSE-Gyálarétet, hogy csak a győzelemmel tapadhat riválisára. A vendég szegedi vasutasok pedig minden teher nélkül léphettek pályára, hiszen számukra már a pontszerzés is hatalmas bravúrt jelentett – volna. A hazaiak három pontrúgásból szerzett találattal végül felülmúlták a SZVSE-t, mely csak az utolsó húsz percben teljesített úgy, ahogy vezetőedzője elvárta.

A Makó ellen a kupában

A SZVSE-Gyálarét múlt héten a Szőreg otthonában aratott 2-1-es győzelmet a labdarúgó magyar kupa megyei selejtezőnek 3. fordulójában. A következő ellenfél az NB II 4. helyén tanyázó Makó FC lesz. A mérkőzést a vasutasok előzetes tervei szerint nem viszik ki Gyálarétre, hanem a SZVSE-pályán rendezik majd május 6-án.

„Próbáltam motiválni a csapatot, hogy egy nagyszerű formában játszó ellenfélhez utazunk, s mivel nem mi számítunk esélyesnek, nincs félnivalónk – focizzunk bátran, mutassuk meg képességeinket! Hetven percen át ehhez képest rendkívül visszafogott teljesítményt nyújtottunk, ráadásául hihetetlenül elkerülhető gólokat kaptunk, melyek mind pontrúgásokból születtek. Ez egyértelműen koncentrációs problémákra utal. A mérkőzés végén már szép támadásokat vezettünk, helyzeteket is kidolgoztunk, ám ezeket megint nem tudtuk értékesíteni. Azt kell mondjam, a Kistelek gyakorlatilag nagyobb helyzet nélkül tartotta otthon a pontokat, mégis megérdemelten győzött, mert sokkal jobban akart futballozni, sokkal jobban akarta a győzelmet, mint mi” – nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak

Sahin-Tóth Dezső

. A bajnokságot – melynek tabelláját szintén tegnap közöltük – az egyaránt 54 pontos Sándorfalva és Kistelek vezeti, a SZVSE-Gyálarét 25 ponttal a tizenegyedik. A vasutasok a következő fordulóban a kilencedik Röszkét fogadják, a találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik Gyálaréten.

A labdarúgó megyei I. osztály 23. fordulójában: Kistelek – SZVSE-Gyálarét 3-0 (2-0).

Kistelek, 300 néző. Vezette: Somodi.

Kistelek:

Keresztes – Sisák, Kispál (Hegedűs), Koncz M., Rácz, Bitó R., Kiszner, Kovács, Szentmártoni (Kiss), Koncz R., Bitó A. (Szurgent). Edző: Czeigersmidt Roland.

SZVSE-Gyálarét:

Udvari – Hegyesi Á., Ágoston, Hegyesi Zs., Rabi, Bogdán (Boros), Szigeti, Simon, Magyar, Zsikó (Kenderesi), Virág. Edző: Sahin-Tóth Dezső.

Gólszerzők:

Koncz M., Kiszner, Koncz R.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.