Sport

Kikapott a HPQ, döntő meccs a Szolnok ellen

Kikapott a HPQ, döntő meccs a Szolnok ellen

2009. április 22., szerda
Kikapott a HPQ, döntő meccs a Szolnok ellen

A nehezen kivívott hazai győzelem után idegenben vereséget szenvedett a Szolnoki Főiskola gárdájától a HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata az NB I-es ligabajnokság negyeddöntőjében. Döntés pénteken Szegeden. A másik három párharcban már eldőlt a továbbjutó kiléte.

Nusser Elemér

együttese hétfőn 3:2-re verte a friss magyarkupa-bronzérmes Szolnokot, a főiskolások szerdán alaposan visszavágtak a Szegednek. Ha Csíkos Gáborék szeretnének bejutni a legjobb négy közé, pénteken 18 órától meg kell verniük a Tisza-parti riválist.

Férfi röplabda NB I-es ligabajnokság, negyeddöntő, 2. mérkőzés: Szolnoki Főiskola RK-SI – HPQ-Szegedi RSE 3:0 (20, 20, 12).

Szeged: Bitó, Csányi 7, Petheő 3, Csíkos 7, Nacsa 14, Nieselberger 3. Cs: Affentáler (liberó), Strezenecki 1, Oltványi, Babanyecz 1. Edző: Nusser Elemér. A párharc állása 1-1, folytatás pénteken este Szegeden.

A további negyeddöntőkben:

Dág KSE –

Kométa-Kaposvár

0:3 Veszprémi RC –

KALO-MÉH-Kecskeméti RC

1:3

MAFC-Mapei

– Dunaferr SE 3:1 A győztesek 2-0-as összesítéssel már bejutottak az elődöntőbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.