Bulvár

Jelentős várakozás a röszkei határátkelő belépő oldalán

Jelentős várakozás a röszkei határátkelő belépő oldalán

2009. április 18., szombat
Jelentős várakozás a röszkei határátkelő belépő oldalán

Egyórás várakozás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán a megnövekedett forgalom miatt; ennek oka, hogy a Nyugat-Európában dolgozó, elsősorban szerb vendégmunkások most utaznak vissza - mondta el szombaton a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek.

Pál János

alezredes felhívta a figyelmet arra is, hogy a várakozási idő további növekedésére számítanak, amely meghaladhatja a két órát is. A határátkelőhely kilépő oldalán jelenleg a forgalom folyamatos, várakozásra nem kell számítani - tette hozzá. Vasárnap szintén várakozással telhet a határátlépés, ugyancsak a Szerbiából Magyarországra belépni szándékozók számíthatnak akár háromórás sorra is. Ezért a magyar és szerb állampolgároknak a Tiszasziget közúti határátkelőhelyet javasolják, amely reggel nyolc órától délután négy óráig tart nyitva. Emellett az utazók, a gyorsabb határátlépés érdekében használhatják a tompai közúti határátkelőhelyet is - mondta el a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.