Sport

Donkó Orsolya távozik a Szeviép kispadjáról

Donkó Orsolya távozik a Szeviép kispadjáról

2009. április 28., kedd
Donkó Orsolya távozik a Szeviép kispadjáról
szeviepsopron43

Egészségügyi és családi okok miatt visszavonul vezetőedzői szerepéből Donkó Orsolya, akinek irányításával idén bajnoki döntőbe jutott a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata – tájékoztat a Délmagyarország cikkére hivatkozva a klub hivatalos honlapja.

A Szeviép-Szeged mindenképp számít

Donkó

szakmai tudására a későbbiekben is, de megérti érveit. Előrehaladott tárgyalások folynak a következő szezonra kinézett vezetőedzővel a folytatásról. A hírek szerint

Bencze Tamásról

, a Zala Volán mesteréről, korábbi szövetségi kapitányról van szó. Az 1974-es születésű Donkó Orsolya tavaly nyáron vette át a Szeviép-Szeged vezetőedzői poszját. Korábban másodedzője, illetve játékosa is volt a csapatnak. Az egykori válogatott irányító azt megelőzően a Pécs, majd a Sopron együttesének színeiben ért el szép sikereket. Vezetőedzőként bajnoki ezüstig és kupabronzig vezette a Szeviépet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.