Donkó Orsolya távozik a Szeviép kispadjáról

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeviepsopron43Egészségügyi és családi okok miatt visszavonul vezetőedzői szerepéből Donkó Orsolya, akinek irányításával idén bajnoki döntőbe jutott a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata – tájékoztat a Délmagyarország cikkére hivatkozva a klub hivatalos honlapja.

A Szeviép-Szeged mindenképp számít Donkó szakmai tudására a későbbiekben is, de megérti érveit. Előrehaladott tárgyalások folynak a következő szezonra kinézett vezetőedzővel a folytatásról. A hírek szerint Bencze Tamásról, a Zala Volán mesteréről, korábbi szövetségi kapitányról van szó.

Az 1974-es születésű Donkó Orsolya tavaly nyáron vette át a Szeviép-Szeged vezetőedzői poszját. Korábban másodedzője, illetve játékosa is volt a csapatnak. Az egykori válogatott irányító azt megelőzően a Pécs, majd a Sopron együttesének színeiben ért el szép sikereket. Vezetőedzőként bajnoki ezüstig és kupabronzig vezette a Szeviépet.

Előző sztori

Első NB I-es elődöntő mérkőzésére készül a HPQ

Következő sztori

Képviselőket keres az MDF