Sport

Röplabda: HPQ-búcsú a magyar kupától

Röplabda: HPQ-búcsú a magyar kupától

2009. március 5., csütörtök
Röplabda: HPQ-búcsú a magyar kupától

Szegeden is jobbnak bizonyult a KALO-MÉH-Kecskemét a HPQ-nál, így kettős győzelemmel jutott be a legjobb négy közé a férfi röplabda magyar kupában. A szegediek ezúttal legalább egy játszmát megcsíptek.

A kecskeméti 3:0-s vereséget követően csupán minimális esélyük maradt a Tisza-partiaknak a továbbjutásra, s a szerda esti visszavágón sajnos érvényesült is a papírforma: újra csak felülkerekedtek a Bács megyeiek, akik immár az elődöntőre készülhetnek. A Szeged emelt fővel búcsúzott a kupától, hiszen a fiúk - főként hazai pályán - mindent megtettek a sikerért.

A férfi röplabda magyar kupa negyeddöntőjében, visszavágó: HPQ-Szeged – KALO-MÉH-Kecskemét 1:3 (-23, 24, -16, -17).

HPQ-Szeged: Oltványi, Csányi, Bitó, Petheő, Nacsa, Niezelberger. Csere: Strezeneczki, Babanyecz, Affentáler, Csíkos. Vezetőedző: Nusser Elemér. Továbbjutott: a Kecskemét 6:1-es szettaránnyal, kettős győzelemmel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.