Kosárlabda: Győrben győzött a Szeviép

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A vártnál némiképp talán könnyebben sikerült hoznia a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapatának a Győr elleni bajnokit a Rába partján. A szegedi lányok tartják harmadik helyüket a tabellán, de a következő egy hétben a Pécs és a Sopron ellen kell bizonyítaniuk rátermettségüket.

Az első negyedet követően még döntetlent mutatott az eredményjelző a szerda esti győri bajnokin, ám azt követően a jobb erőkből álló Szeviép a szenzációs napot kifogó Németh Bernadett vezérletével fokozatosan meglépett vendéglátójától, s az utolsó felvonás előtt el is döntötte a csatát. A végén kicsit tartalékolni is tudott Donkó Orsolya gárdája, ám az erőre nagy szükség lesz a következő napokban! A Szeviép legközelebb vasárnap 18 órakor a MiZo Pécs 2010 együttesének otthonában lép parkettre, majd jövő szerdán 18 órától a kétszeres címvédő, az Euroligában nemrég a legjobb négy közé kerülő MKB-Euroleasing Sopront fogadja…

A női kosárlabda NB I/A 19. fordulójában: SEAT Foton Győr – Szeviép-Szeged 68-80 (27-27, 15-23, 8-17, 18-13). Szeged: Dubrovina 5/3, Németh B. 29/21, Fürész E. 6/3, Maslowski 16, Zserzserunova 14/3. Csere: Vincze 1, Szakács 9/3, Russai. Vezetőedző: Donkó Orsolya.

Előző sztori

Kézilabda: Négy között a kupában a Pick

Következő sztori

Light Magyar Mixet kínál a Szegedi Focus Műhely a magyar drámára szomjazóknak