Sport

Tragédia: A Pick Szeged is együtt érez a Veszprémmel

Tragédia: A Pick Szeged is együtt érez a Veszprémmel

2009. február 8., vasárnap
Tragédia: A Pick Szeged is együtt érez a Veszprémmel

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata együttérzését fejezi ki a legnagyobb rivális, MKB Veszprém beállósának, Marian Cozmának halála miatt - áll a klub honlapján.

Döbbenettel értesültünk egy élsportoló, Marina Cozma, a Veszprém kitűnő beállósának erőszakos haláláról. A sport kemény férfias játék, olykor győzelem, néha vereség a játék vége. És a vereségből mindig tanul az ember, gyorsan elfelejti, és készül a következő megmérettetésre. Marian Cozmának erre esélye sem volt...

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának a tábora mélységes megrendüléssel fogadta a hírt, hogy egy kitűnő sportolót elveszítettünk. Csapatunk nevében őszinte részvétünket fejezzük ki az MKB Veszprém vezetőségének, a csapat tagjainak, a szurkolóinak.A Pick együttese 16 órakor az újszegedi sportcsarnoknál gyertyagyújtással emlékezik meg az MKB Veszprém kitűnő játékosáról, Marian Cozmáról.

A Pick Szeged csapata

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.