Sport

Listavezetőt vert az FK 1899 Szeged

Listavezetőt vert az FK 1899 Szeged

2009. február 15., vasárnap
Listavezetőt vert az FK 1899 Szeged

Gőzerővel készül a megyei III. osztályú bajnokság tavaszi rajtjára a feljutásra pályázó FK 1899 Szeged. A harmadik pozícióban telelő kék-feketék két edzőmeccset terveztek a hét végére, ezek közül csak az egyiket sikerült lejátszaniuk, azon viszont szép győzelmet arattak.

Az FK 1899 szombati forráskúti edzőmeccse a rossz időjárási körülmények és az alapozás okozta fásultság áldozatául esett. Pénteken az Algyő II. ellen 4-0-ra sikerült viszont győzniük

Hüvös Gábor

legényeinek. Az ellenfél a megyei III. osztályú bajnokság listavezetője volt, mely gyakorlatilag legjobb összeállításában állt föl, mindössze egy meghatározó labdarúgóját nélkülözte. A kék-feketék két teljes sorral tudtak felállni, a góljaikon pedig

Ács, Kránicz, Hüvös

és

Dancsó

osztoztak. A megyei I. osztályú színvonalú találkozón fegyelmezett játékot mutatott a Szeged, a fiúk maximálisan betartották a játékos-edző taktikai utasításait. "Ha hasonló formában futballozunk majd tavasszal, nem lehet gond a feljutás" - értékelt Hüvös Gábor, hozzátéve: ősszel sem a rangadók, hanem a kiscsapatok elleni összecsapások okoztak igazán fejtörést a kék-feketéknek. Elsősorban tehát ezen a téren vár tehát javulást a szakember.

A megyei III. osztály tabellája így néz ki a téli szünetben:

1. Algyő II. 32 pont, 2. Szatymaz 27 pont, 3. FK 1899 Szeged 25 pont, 4. IKV-Alsóváros 24 pont, 5. Ruzsa 23 pont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.