Az FK ellen már nyolcig jutott a Tisza Volán

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Fotók: Gémes Sándor

Háromszor harminc percig tartott a vasárnapi szegedi kék-fekete rangadó, mely az esélyesebb, magasabb osztályban szereplő együttes győzelmét hozta. A Tisza Volán SC második előkészületi meccsét is könnyedén nyerte meg, s ezúttal is érintetlen maradt a hálója. Az FK 1899 Szeged erős ellenféllel kezdett, a Hüvös-fiúk is több sikerélményben lesz még részük a márciusi bajnoki rajtig.

A szombaton a Tápé ellen aratott kiütéses győzelem után a Tisza Volán SC keretének másik fele is megmutatta magát a rajongóknak. Az ellenfél ezúttal a megyei III. osztályban szereplő FK 1899 Szeged volt, s a pályára lépő csapatokat ismét az évszakhoz képest kellemes időjárás fogadta. A két kék-fekete alakulat háromszor harminc percet át gyötörte egymást a Felső Tisza parton. Végül érvényesült a papírforma, hiszen az NB III-as Volán jó játékkal, magabiztosan fektette két vállra jól küzdő szegedi riválisát. Buchholcz Gábor fiai egy góllal tovább is jutottak, mint szombaton: 8-0-ra győztek. Góllal debütált a Dorozsmáról érkezett támadó, Szabó Tamás, de az Újszentivánról a Volánba tartó Drágity Dusánt, illetve a fiatal Grósz Márkot is tesztelte a szakvezetés. A SZEGEDma.hu a mérkőzés után a két mestert kérte gyorsértékelésre.

Buchholcz Gábor (Tisza Volán SC): Elégedett vagyok a látottakkal, a pályára lépők mind nagyszerűen teljesítettek, remekül megvalósították, amit kértem tőlük. Jól felkészített FK-t győztünk le.

Hüvös Gábor (FK 1899 Szeged): Szombaton kezdtük meg a felkészülést, ez volt az első edzőmeccsünk, így az ellenfélre, illetve az osztálykülönbségre való tekintettel tulajdonképpen én is elégedett vagyok azzal, amit ma nyújtottunk.

Felkészülési mérkőzésen: Tisza Volán SC – FK 1899 Szeged 8-0.
Tisza Volán SC: Dongó – Mészáros, Udvari, Grósz (U19 A), Dargó – Szlobodnyik, Török – Huszárik – Szabó T. (Drágity), Baji R., Harmos. Vezetőedző: Buchholcz Gábor.
FK 1899 Szeged: Brunczvik – Fodor, Hüvös, Havas, Burzon – Lednitzky, Nagy V. – Hulánszky – Murányi, Ács, Halász. Cserék: Bacsó, Csillag, Keresztúri, Tóth-Abonyi, Becsei, Kaiser, Majoros. Játékos-edző: Hüvös Gábor.
A gólszerzők: Huszárik 2, Baji R. 2, Szlobodnyik, Harmos, Szabó T., Török.

A Tisza Volán SC legközelebb szerdán 18 órakor a Nagyszénást fogadja.

no images were found

Előző sztori

Színház: Királyasszony és lovag – „klasszikusan”

Default thumbnail
Következő sztori

Hétfő: Filmklub a Somogyiban

Legutóbbi hasonló cikkek