Remek hangulatban zajlott évnyitó partnertalálkozónk

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Fotók: Gémes Sándor

Közel százan vettek részt kedden este a SZEGEDma.hu és a Déli Szó kiadója és szerkesztősége által rendezett évnyitó partnertalálkozón. Az Újszegedi Rendezvényházban tartott esten vendégeink megismerkedhettek az internetes újságunk, illetve havi magazinunk eddigi eredményeivel, célkitűzéseinkkel, további terveinkkel. Borkóstoló és mangalicából készült finomságok mellett kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílt.

Mintegy százan, a megyei, illetve a szegedi közélet, politikai, tudományos, kulturális, egyházi, média-, üzleti és sportélet jeles képviselői  vettek részt kedden este a SZEGEDma.hu és a Déli Szó első alkalommal megtartott évnyitó partnertalálkozóján. Mások mellett megtisztelte rendezvényünket jelenlétével Magyar Anna, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke, Hüvös László, a Fidesz szegedi frakcióvezetője és Dux László, a Professzorok Batthyány Köre szegedi elnöke is.

A vendégeket a kiadó Leonardo Kft. tulajdonosai nevében Oláh János (alsó képünkön balra) köszöntötte, aki a SZEGEDma.hu és a Déli Szó életre hívásának okairól, körülményeiről, valamint az eddigi eredményekről és a további tervekről szólt. A SZEGEDma.hu 2008. május végén, a Déli Szó a Csongrád Megyei Önkormányzattal szoros együttműködésben 2008. decemberben indult útnak. Az internetes újság és a megyei havi magazin szerkesztési filozófiájáról, értékrendjéről, tartalmi felépítéséről Pintér M. Lajos főszerkesztő (alsó képünkön jobbra) beszélt, s bemutatta a szerkesztőség tagjait a megjelenteknek. Az est résztvevői ezt követően azt az ötperces kisfilmet tekinthették meg, melyet a Telin Televízió Csongrád Megyei Magazinjának stábja készített a Déli Szóról és a SZEGEDma.hu-ról. Végezetül Bonifert Gábor ügyvezető igazgató az internetes hírfogyasztási szokások változásáról, az internetes trendekről, illetve a SZEGEDma.hu és a Déli Szó marketinglehetőségeiről és együttműködési terveiről osztott meg néhány gondolatot partnereinkkel. Rendezvényünket éjszakába nyúló ismerkedés, kötetlen beszélgetés zárta a finom borok és a mangalicából készített ínyencségek mellett.

A SZEGEDma.hu és a Déli Szó határozott célkitűzése a jelenlegi, végletekig elbulvárosodott, sok tekintetben egyoldalú médiából kiábrándultak megszólítása, érdemi párbeszéd kialakítása. Eddigi sikereink, az egyre növekvő olvasói érdeklődés és a visszajelzések igazolják: a szegediek, illetve a Csongrád megyeiek nagy része igényt formál a közösségi gondolkodású, kulturált hangvételű, hangsúlyozottan értékteremtő és értékközvetítő, a helyi hírekkel és viszonyokkal, az emberek mindennapi problémáival, örömével és bánatával foglalkozó, polgári-nemzeti-konzervatív elkötelezettségű sajtóra. Lapjaink partnereink támogatásával és segítségével ennek szellemében kívánják a továbbiakban is kiszolgálni az olvasóközönséget.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

A Magyar Kultúra Napja - megyei ünnepség

Következő sztori

Villanyoszlopnak ütközött egy mikrobusz

Legutóbbi hasonló cikkek