Bulvár

Rablás és lopás Szegeden

Rablás és lopás Szegeden

2009. január 15., csütörtök
Rablás és lopás Szegeden

Rablással és négy rendbeli lopással gyanúsítja a Szegedi Rendőrkapitányság azt a 32 éves férfit, akit tegnap vettek őrizetbe - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendelkezésre álló adatok szerint az egyébként állandó lakóhellyel nem rendelkező személy idén január 7-én a déli órákban eltulajdonította egy szegedi lakos táskáját a benne lévő személyes iratokkal. Ezt megelőzően tavaly december 8-án a szegedi Torontál téren megtámadott egy idős asszonyt, akinek kezéből erőszakkal kitépte a táskáját, mellyel 25 ezer forint kárt okozott. A 32 éves férfit gyanúsítja a Szegedi Rendőrkapitányság azzal is, hogy 2008 második felében három alkalommal ment be különböző templomokba, ahonnan szintén táskákat tulajdonított el. A férfit kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását - tudatta a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.