Sport

Vívás: Csapatparádé a Sportarénában

Vívás: Csapatparádé a Sportarénában

2008. december 9., kedd
Vívás: Csapatparádé a Sportarénában

A nemrégiben megtartott IV. Westend Reménységek Tornáján a fantasztikus negyedik helyet szerezte meg a 96-97-es születésű szegedi vívócsapat. A Szegedi Vívó Klub gárdájának minden tagját, Sike Józsefet, Hollós Tamást, Hegyes Szilárdot és Márta Leventét is dicséret illeti fantasztikus teljesítményéért.

A Papp László Budapest Sportarénában november legvégén megtartott versenyen tizenhárom csapat mérte össze az erejét. A szegediek a csoportban felülmúlták a Veszprém és a Vasas gárdáját, és bár kikaptak a ZVE-től, bejutottak a legjobb nyolcba. Itt megint megkapták a Zalaegerszeget. A fiúk remekül összekapták magukat, és ekkor már felülkerekedtek a ZVE-n. A döntőbe jutásért a Törekvés csapata jobbnak bizonyult náluk, így a harmadik helyért meccseltek Sikéék. A BVSC azonban még túl nagy falat volt a Tisza-partiaknak, akik viszont ismét bizonyították, szép jövő áll előttük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.