A hét fotója

Behelyettesítés

Behelyettesítés

2008. december 17., szerda
Behelyettesítés

Fotó: Gémes Sándor

A hét fotója rovatunkban érdekes, elgondolkodtató képekhez kapcsolódó rövid gondolatainkat olvashatják, ezúttal a felelősségről dilemmázunk...

A kép önmagában kiállításra való. Fotós kollégámtól azonban tudom, hogy a szöveggel itt most csínján kell bánni, hiszen a balesetnek sérültjei is lehetnek, és tartsuk tiszteletben fájdalmaikat. Teljesen igaza van. A körülményeket nem ismerem. Lehet, hogy önhibáján kívül lett részese egy ütközésnek, és sodródott ebbe a pozícióba a jármű; de ide sodródott, a plakát alá. Ezért azt javaslom, helyettesítsük be a kép szereplőit. Legyen felcserélhető akár a plakát, akár az objektum alatta. És mert a szöveggel itt most csínján kell bánni, legyen hát politika, abból nem lehet baj - sajnos jellemző nézet ez manapság a parlamentben. Például, lehet ez egy plakátterv, ami szándékosan olyan amilyen... Legyen 2010. választások. Van az objektív felelősség felirat, és a felelős te vagy, és kellene alá egy mementó: ...csökkent a munkahelyek száma, ...csökkent a születések száma, ...csökkent a lakosok száma, ...csökkent a reálbérek értéke, ...csökkent a nevetések száma. És a plakát alatt egy egész MSZP-SZDSZ csapat vakargatná a fejét, és mutatnának kifelé, felénk: te vagy a felelős! Bár ne legyen igazam, és ne lehessen egy ellenzéki kampányban felhasználni ezt a víziót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.