Közélet

A hét kérdése: A sztrájk és a karácsonyi ajándékok

A hét kérdése: A sztrájk és a karácsonyi ajándékok

2008. december 25., csütörtök
A hét kérdése: A sztrájk és a karácsonyi ajándékok

Az elmúlt héten a vasutassztrájkkal kapcsolatos véleményük iránt érdeklődtünk, most arról kérdezzük Önöket, hogyan ajándékozták meg szeretteiket karácsony ünnepén.

Olvasóink többsége helytelenítette a sztrájkot

A legutóbbi kérdésünk apropóját a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének kilenc napon át tartó munkabeszüntetése, illetve az ezzel kapcsolatban kialakult közlekedési zavar nehézségek adták. Arra voltunk kíváncsiak, vajon Önök egyetértenek-e azzal, hogy a vasutasok sztrájkkal nyomatékosítsák követeléseiket. Nos, a SZEGEDma.hu olvasóinak többsége "nem" választ adott,

a negatív feleletek aránya

mindvégig 60 százalék körül mozgott,

a szerda délutáni zárásnál 59 százaléknál állt meg. Látogatóinknak csak 41 százaléka tartotta tehát elfogadható eszköznek a munkabeszüntetést.

Ajándékozás: Ön készít-e saját kezűleg meglepetést szeretteinek?

E heti kérdésünk az ünnepekhez, az ajándékozáshoz kapcsolódik. Arról érdeklődünk, vajon Önök a boltokban kapható meglepetéseket részesítik-e előnyben, vagy saját maguk is készítettek ajándékokat szeretteiknek.

Került-e tehát Önöknél saját készítésű ajándék a karácsonyfa alá?

Szavazni a jobb oldali menüsorban található A hét kérdése rovatban lehet,

s ugyanitt tekintheti meg azt is, hogyan, milyen százalékban oszlanak meg a vélemények az adott témában. Előre is köszönjük véleménynyilvánítását, s hogy ilyen módon is velünk szerkeszti a SZEGEDma.hu-t!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.