Nyögvenyelős Pick-siker a PLER ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 15 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A továbbra is erősen tartalékos összeállításban szereplő Pick Szeged kézilabdacsapata szerda este a PLER-rel játszott bajnoki meccset. A találkozó a hétvégi, Löwen elleni BL-rangadó főpróbájának számított.

S ha már főpróbának számított, be is bizonyította: továbbra is rengeteg munkára, illetve a sérültek visszatérésére van szükség ahhoz, hogy a magyar kupa címvédője igazán versenyképes legyen. A PLER-rel is nehezen boldogultak a szegediek, az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, sőt: még a második félidő elején is jelzett vendégelőnyt az eredményjelző. A látogatók az utolsó negyedórára készültek el erejükkel. A Szeged egy vereség mellett tíz győzelemmel áll a tabellán. A fő rivális Veszprém még százszázalékos.

A Budapest Bank Liga 11. fordulójában: Pick Szeged–PLER 34-26 (15-13). Szeged: Marjanac – Vadkerti 2, Katzrirz 1, Herbert 4, Oszmajics 2, Gyuris 1, Vancsics 1. Csere: Puljezevics (kapus), Krivokapics 10/2, Petrea 8, Ghionea 5, Simon. Edző: Vladan Matics.

Előző sztori

Sajtóper: valótlan állítások, de nem kell helyreigazítás

Következő sztori

Hátország: hétből hat a Volán-hétvége mérlege