Bulvár

Busz ütközött villamossal Szegeden

Busz ütközött villamossal Szegeden

2008. november 8., szombat
Busz ütközött villamossal Szegeden

Helyi járatú autóbusz ütközött villamosnak szombat délelőtt Szeged egyik forgalmas kereszteződésében; a lökéstől a villamos első kocsija leugrott a sínekről, de személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

Pál János

elmondta: a nagykörút és a József Attila sugárút kereszteződésében történt baleset miatt a négysávos út egyik sávját lezárták, ez azonban a hétvégi forgalomban jelentős torlódást nem okoz. A villamosközlekedést üzemeltető Szegedi Közlekedési Társaság diszpécsere az MTI-nek elmondta: a mentés egy órát vesz igénybe akkor, ha a villamost vissza tudják húzni a sínre. Ha azonban daruval tudják csak visszaemelni, akkor várhatóan több óráig tart majd a munka. Addig az érintett szakaszon villamospótló autóbuszok viszik az utasokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.