Labdarúgás: szerdán újabb edzőmeccset játszik a Volán

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerdán 18.30-kor újabb edzőmérkőzést vív az NB III-as Tisza Volán SC labdarúgócsapata: az ellenfél a megyei I. osztály 11. helyén tanyázó Röszke gárdája lesz a Felső Tisza parton. A találkozó célja, hogy a sérülésből visszatérők, az eddig kevesebb játéklehetőséget jutó játékosok, valamint az U-19 legígéretesebb tagjai éles szituációban próbálhassák ki magukat a nagycsapat szerelésében.

A Tisza Volán SC szakvezetése korábban azt közölte a SZEGEDma.hu-val, hogy mivel örvendetes módon egyre több játékos áll edzésbe, aki korábban sérüléssel, betegséggel bajlódott – elég csak Frank Attilára, Garamvölgyi Bencére, Herczeg Gáborra, Szlobodnyik Gáborra, Bárdosi Nándorra, Vida Gergelyre stb. gondolni -, minden második hét szerdájára edzőmeccset iktatnak a programba, hogy ők is szokhassák a nagycsapat légkörét.

Két héttel ezelőtt a szintén megyei I. osztályú SZVSE-Gyálarét volt az ellenfél, akkor Vágó Andor két és Bárdosi Nándor egy találatával 3-0-s Volán-győzelem született.

A Tisza Volán SC – Röszke találkozóra szerdán 18.30-kor a Felső Tisza parti stadion műfüves pályáján kerül sor.

Buchholcz Gábor vezetőedző közölte a SZEGEDma.hu-val a tervezett felállást is. I. félidő: Czirják – Mészáros, Boldizsár (1993, U19/B), Garamvölgyi, Szegedi (1990) – Frank – Nagy Zs., Kozó (1991, U19/B), Kéri (1991, U19/A) – Lajos R. (1990, U19/A), Bárdosi. II. félidő: Reguli – Mészáros, Garamvölgyi, Boldizsár – Papp Á., Herczeg, Gerebicz, Duba, Bárdosi – Vágó A., Ködmön Sz. (1993, U16).

A fiatal játékosokat az utánpótlásgárdákat felkészítő Protity Sándor, Rau Zoltán és Velez Attila véleményének figyelembevételével próbálja ki a vezetőedző. Ködmön például, aki a második félidőben rohamozhatja majd a röszkei kaput, eddig 10 meccsen 25 gólt lőtt az NB III Alföld csoport U16-os pontvadászatában.

Előző sztori

Fél lábbal nyolc között a kupában a HPQ

Következő sztori

Magyar Anna kontra Délmagyar: döntés elnapolva