Sport

Labdarúgás: szerdán újabb edzőmeccset játszik a Volán

Labdarúgás: szerdán újabb edzőmeccset játszik a Volán

2008. október 29., szerda
Labdarúgás: szerdán újabb edzőmeccset játszik a Volán

Szerdán 18.30-kor újabb edzőmérkőzést vív az NB III-as Tisza Volán SC labdarúgócsapata: az ellenfél a megyei I. osztály 11. helyén tanyázó Röszke gárdája lesz a Felső Tisza parton. A találkozó célja, hogy a sérülésből visszatérők, az eddig kevesebb játéklehetőséget jutó játékosok, valamint az U-19 legígéretesebb tagjai éles szituációban próbálhassák ki magukat a nagycsapat szerelésében.

A Tisza Volán SC szakvezetése korábban azt közölte a SZEGEDma.hu-val, hogy mivel örvendetes módon egyre több játékos áll edzésbe, aki korábban sérüléssel, betegséggel bajlódott - elég csak

Frank Attilára, Garamvölgyi Bencére, Herczeg Gáborra, Szlobodnyik Gáborra, Bárdosi Nándorra, Vida Gergelyre

stb. gondolni -, minden második hét szerdájára edzőmeccset iktatnak a programba, hogy ők is szokhassák a nagycsapat légkörét. Két héttel ezelőtt a szintén megyei I. osztályú

SZVSE-Gyálarét volt az ellenfél,

akkor

Vágó Andor

két és Bárdosi Nándor egy találatával 3-0-s Volán-győzelem született. A Tisza Volán SC - Röszke találkozóra szerdán 18.30-kor a Felső Tisza parti stadion műfüves pályáján kerül sor.

Buchholcz Gábor

vezetőedző közölte a SZEGEDma.hu-val a tervezett felállást is.

I. félidő:

Czirják - Mészáros, Boldizsár

(1993, U19/B), Garamvölgyi,

Szegedi

(1990) - Frank -

Nagy Zs., Kozó

(1991, U19/B),

Kéri

(1991, U19/A) -

Lajos R.

(1990, U19/A), Bárdosi.

II. félidő:

Reguli

- Mészáros, Garamvölgyi, Boldizsár -

Papp Á.,

Herczeg,

Gerebicz, Duba,

Bárdosi -

Vágó A., Ködmön Sz.

(1993, U16). A fiatal játékosokat az utánpótlásgárdákat felkészítő

Protity Sándor, Rau Zoltán

és

Velez Attila

véleményének figyelembevételével próbálja ki a vezetőedző. Ködmön például, aki a második félidőben rohamozhatja majd a röszkei kaput, eddig 10 meccsen 25 gólt lőtt az NB III Alföld csoport U16-os pontvadászatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.