Péntek: Váradi Roma Café, Tirke, Videoton, vízilabda

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ma beúszhatunk, Csajkovszkij elviheti a labdát, pöröghet a film is keskenyen, a Levente nem mondja el után Váradi Roma Café szabadon, elvégre péntek van, vagy mifene…

A vízilabda szerelmeseinek fontos információ lehet, mától vasárnapig Turbó-Diapóló Vízilabda Torna a városi sportuszodában (Szeged, Temesvári krt. 33). Részletes menetrend itt!

Délután öt órától kezdődik a labdarúgó “Török György Veterán Kupa” a Kisstadionban (Szeged, Derkovits fasor 1-3.).

Délután hat órától a Közéleti Kávéház szervezésében “Az orosz Beethoven” címmel ismerkedhetnek meg Csajkovszkij művészével az érdeklődők egy több részes előadás-sorozat első epizódjaként a SZTE Gyógyszerésztudományi Karának épületében (Szeged, Eötvös u. 6.). Felvételről – videóprojektoros kivetítés keretében – elhangzanak részletek dalaiból, balettjeiből, operáiból, versenyműveiből. Az est házigazdája Varga Ferenc ny. középiskolai tanár.

Este hét órától az Alsóvárosi Kultúrházban (Szeged Rákóczi utca 1.) a “NÉMÁ de LEVENTE” romantikus mesejátékát mutatja be felnőtteknek – Heltai Jenő vígjátéka nyomán – ismét a Szegedi Egyetemi Színház.

Este hét órától a Port Royal Étteremben (Szeged, Vaszy téri teraszok) élőzene Várkonyi Tibivel.

Még mindig este hét órától a megújult az IH Rendezvényközpontban a Váradi Roma Café igyekszik a megszokott színvonalon lenyűgözni hallgatóságát.

A tegnapi megnyitót követően folytatódik a VII. Nemzetközi Super 8 mm Fesztivál. A vasárnapig tartó fesztiválhoz számos érdekes performance, koncert, buli kapcsolódik, ezek többnyire ingyenesen látogathatóak. A II. VIDEOTON Tévéjáték-bajnokság selejtezői pénteken kezdődnek, míg a döntőkre – nagy kivetítőkkel élőben közvetítve – vasárnap kerül sor a Grand Caféban. Ma a Piros Úszóházon ígérkezik koncertekkel (azon belül is: a Tirke Honoluluval) hajnalba nyúló buli.

Este tíz órától buli a JATE Klubban parti DJ Palotaival és DJ Fraserrel, miközben a SZOTE Klubban “Diszkóláz” vagyon, a lemezlovas pedig: Novák.

Előző sztori

Oszlassunk!

Következő sztori

Versmondó verseny és illusztrációs pályázat Baka István születésének évfordulójára