Gazdaság

Miskolcra és Szegedre érkezett az Európa Túra

Miskolcra és Szegedre érkezett az Európa Túra

2008. szeptember 13., szombat
Miskolcra és Szegedre érkezett az Európa Túra

Utolsó két állomására érkezett szombaton az Európa Túra, amelynek célja, hogy láthatóvá tegye az uniós forrásokból megvalósult magyarországi fejlesztéseket; szombaton Miskolcon és Szegeden nézhették meg az érdeklődők a Fejlesztések Terepasztalát, illetve tájékozódhattak az újabb pályázati lehetőségekről - mondta Martini Emil, az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. kommunikációs menedzsere a miskolci helyszínen az MTI-nek.

Az Európa Túra elnevezésű rendezvénysorozat augusztus 20-án indult országjáró körútra, hogy megismertesse a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) által koordinált uniós pályázatok eredményeit - mondta

Martini Emil.

Közlése szerint az elmúlt években sok milliárd forintot nyertek el nagyobb és kisebb települések, cégek, amelyek egyebek mellett útépítésre, iskola-felújításra, környezetvédelmi beruházásokra, akadálymentesítésre, fejlesztésére fordították a pénzt. Az Európa Túra feladata az is, hogy ráébressze az embereket: érdemes pályázni, rendelkezésre állnak a források, most is vannak pályázatok az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében - hívta fel a figyelmet Martini Emil.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.