Szórakozás

Mézes hétvége Szegeden, avagy Mézünnep

Mézes hétvége Szegeden, avagy Mézünnep

2008. szeptember 10., szerda
Mézes hétvége Szegeden, avagy Mézünnep

Ismét reneszánsza van a méznek, egyre többen ismerik fel jótékony hatásait, és kezdik el a használni a korábban a táplálkozásban olyan kevésszer használt édesítőszert. A méz kedvelőinek jó hírrel szolgálhatunk: szeptember 13-14-én között immáron negyedik alkalommal rendezik meg Szegeden a Mézünnepet.

Szegeden a Mars téri vásár „U” pavilonjában különböző ízesítésű mézekkel és előállításukkal ismerkedhetnek meg a vendégek, de a korábbiakhoz képest bővült a rendezvény palettája, hiszen biotermékek, szak- és szakácskönyv-, kerámia-, kozmetikaicikk-forgalmazók termékeit is kiállítják. A rendezvényen a Békés és Csongrád megyei termelők mézeiről és előállításáról érdeklődhetnek a látogatók. Megtudhatják, milyen jótékony hatása van a méznek. A szakmai programok mellett szórakozásra is lehetőség nyílik, a családok megjelenésére is számítanak a szervezők, ezért minden délután kettő és hat óra között érdekes programok várják az érdeklődőket. Tánciskolák, énekesek mutatják be tehetségüket. A gyerekeknek játszóházat szerveznek, és elkészíthetik saját mézpólójukat is, a felnőtteket előadások várják a reformtáplálkozás témakörben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.