Sport

Megkerült Janics Natasa kajaklapátja

Megkerült Janics Natasa kajaklapátja

2008. augusztus 5., kedd
Megkerült Janics Natasa kajaklapátja

Megkerült Janics Natasa kajaklapátja, mely egy hétfőn este Szegeden nyílt olimpiai kiállításról tűnt el - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t kedden. Az esetről reggel portálunk is beszámolt.

Pál János

elmondta, a fekete karbonlapátot, melynek a tárlat megnyitóját követően veszett nyoma, egy szegedi középiskolás találta meg a kiállítás helyszínének közelében még hétfőn este. A fiú hazavitte az evezőt, majd amikor kedden reggel hallotta a rádióban, hogy a rendőrség keresi a sporteszközt, telefonált a kapitányságra, majd bevitte oda azt, melyet azonosítottak, és átadtak

Petrovics Kálmánnak

, a Démász-Szeged Vízisport Egyesület vezetőjének - közölte az alezredes. A rendőrség az ügyben megkezdett büntetőeljárást megszüntette - tette hozzá. Az újkori nyári olimpiák 112 éves történetét bemutató,

a Somogyi-könyvtárban hétfőn este megnyílt tárlaton

a Pekingben K-2 és K-4 500 méteren induló kétszeres olimpiai bajnok

Janics Natasa

és a C-1 500 és 1000 méteren induló olimpiai bronzérmes

Vajda Attila

hajóját állították ki. Janics Natasa kajakját és lapátját csupán néhány perccel a megnyitó előtt helyezték el a kiállítótérben, mivel a kiváló sportoló még egy órával korábban edzett velük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.