Sport

Labdarúgás: Orosházán a Tisza Volán

Labdarúgás: Orosházán a Tisza Volán

2008. augusztus 23., szombat
Labdarúgás: Orosházán a Tisza Volán

Orosházán vendégeskedik szombaton a Tisza Volán SC NB III-as labdarúgócsapata az Alföld csoport 3. fordulójában. A hétvégén a megyei I., II., III. osztályban is újabb fordulókat rendeznek. Az eredményekről és a részletekről folyamatosan tájékoztatjuk a SZEGEDma.hu olvasóit.

A Tisza Volán SC két vereséggel nyitotta a szezont, így

Buchholcz Gábor

vezetőedző csapata egyértelműen a pontszerzés, sőt: a győzelem reményével utazott el Orosházára, a meccs 17 órakor kezdődött. Nem lesz könnyű dolga a Szegednek, hiszen az NB II-ből kiesett hazaiaktól azonnali feljutást vár a közönségük, de döcögősen kezdték a szezont: a Gyulát is csak 2-1-re verték odahaza, majd 1-0-ra kikaptak Budafokon. Így várhatóan a lelátón is paprikás lesz a hangulat. A szegedi szakvezető a gárda elutazását megelőzően azt ígérte portálunknak: a Volán fiataljai mindenre elszántan vágnak majd neki a mérkőzésnek, hiszen szeretnék végre megkezdeni mind a gólgyártást, mind a pontgyűjtést. Jó hír, hogy a héten csatlakozott a kerethez az Olaszországból hazatért

Huszárik Zsolt

, aki néhány edzés után rögtön a kezdőben is kapott helyet. A mérkőzés alakulásáról, illetve a megyei bajnokságok szegedi vonatkozású eredményeiről részletesen beszámolunk a későbbiek folyamán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.