Szórakozás

Hétvégi programajánló: foci és lovasnapok

Hétvégi programajánló: foci és lovasnapok

2008. augusztus 23., szombat
Hétvégi programajánló: foci és lovasnapok

Úgy tűnik, kifulladt a fesztiválszezon, de beindult a fociszezon. Van kinek szurkolnunk több korosztályban is. Akinek van lehetősége, és szereti a lovakat, menjen Algyőre, a városban maradókat a nyár utolsó sörfesztiváli napja várja szombaton.

Délelőtt fél tizenegytől

"családi olimpiai játékokat"

tartanak a Somogyi-könyvtár gyermekkönyvtárában (Szeged, Dóm tér 1-4.), ahol játékos szellemi és erőnléti próbákkal várják a családokat, baráti társaságokat. Beindult a futballszezon is, a városi stadionban (Szeged, Felső Tisza-part 1-3.)

három meccs

várja a szurkolókat: délelőtt tizenegy órától Tisza Volán – Békéscsaba (U13), délután egy órától Tisza Volán – Békéscsaba (U15), délután öt órától pedig az

FK 1899 Szeged – Ruzsa SK

megyei III. osztályú összecsapás következik. Vasárnap ugyanitt délelőtt tizenegy órától Tisza Volán – Orosházi FC (U16), illetve délután egy órától Tisza Volán – Orosházi FC (U19B). Szintén két napra való programot kínál az "

Algyői Lovasnapok

". Szombaton és vasárnap egyaránt

családias lovasprogramok

várják az érdeklődőket. Meglepetésként lovas dalszínházat láthat a közönség, és idén is kisorsolnak egy élő csikót. Vasárnap délután hat órától a Port Royal Étteremben

Sunday Lounge Gedzóval

. Ma utoljára (holnap már zárt ajtókra lelünk) még maradt egy mini sörfesztiválunk mutatóban Szegeden azoknak, akik úgy érzik, lemaradtak volna valamiről.

A II. Dreher Sörünnep

a Horváth Mihály utcai Vedres István Építőipari Szakközépiskola udvarán várja az bajor ételek és jó sörök kedvelőit délután három órától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.