Győzelemekkel hangolt a rajtra az FK 1899 Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi rajtja előtt utolsó felkészülési mérkőzését játszotta szerda este az FK 1899 Szeged együttese.

A Legenda-kupa bajnokával, a Gulyás Csárdával vívott meccs is szerves része volt a bajnokságra való ráhangolódásnak – tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t az FK részéről Balog Zoltán. Az együttes nem kevesebb mint hat edzőmérkőzést és egy kupameccset játszott a közelgő szatymazi fellépés előtt. A megyei III. osztályú bajnokság első fordulójában a Szatymaz SE – FK 1899 Szeged derbi vasárnap 17 órakor kezdődik.
Az elmúlt hetekben az FK ellenfelei főként erősebb, megyei I. osztályú gárdák voltak: így a Dorozsma, az Újszentiván és a Röszke, de péládul a Tisza Volán U-19 ellen is pályára léptek.
A múlt vasárnapi kupameccsen pedig történelmi sikert ért el a klub, az Újszegedi TC magabiztos legyőzésével most először jutottak ugyanis tovább a magyar kupa megyei selejtezőinek első köréből!
A kupameccs és a szerdai felkészülési találkozó jegyzőkönyvét alább olvashatják.

FK 1899 Szeged – Újszegedi Torna Club 4-1 (3-1)

vezette: ifj. Tóth (Bán, Gera)

FK 1899 Szeged: Brunczvik – Meszes, Havas , Hüvös, Fodor L. (Kaiser ‘46) – Fodor I., Halász, Hulánszky (Csillag ’80), Burzon, Nagy V. – Túróczi (Becsei ‘65).
UTC: Béry – Péczely, Farkas (Havranek ‘75), Tóth, Török, Fekete (Molnár ‘60), Hegedűs, Szántó, Fejsze, Szabó, Veres.
Gól: Hulánszky 2, Hüvös, Péczely (öngól), ill. Tóth.
Sárga lap: Fodor I.
Piros lap: Havas ’66, ill. Tóth ’27.

FK 1899 Szeged – Gulyás Csárda 6-4 (4-2)

FK 1899 Szeged: Burzon – Lednitzky (Horog), Hüvös (Csillag B.), Havas, Meszes – Becsei (Dancsó), Fodor I., Joszt (Csillag Zs.), Halász (Nagy V.), VozárMajoros (Keresztúri).
Gól: Majoros 2, Joszt 2, Dancsó, Keresztúri.

Előző sztori

Megmenekültek a Zápor-tó récéi

Következő sztori

Megérkeztek a múzeumba a kassai gótikus kincsek