Sport

Visszavágott a Mórahalomnak a Tisza Volán SC

Visszavágott a Mórahalomnak a Tisza Volán SC

2008. július 30., szerda
Visszavágott a Mórahalomnak a Tisza Volán SC

Fotók: Gémes Sándor

Negyedik felkészülési mérkőzésén második győzelmét aratta az NB III Alföld csoport jövő hétvégi rajtjára készülő Tisza Volán SC labdarúgócsapata. Buchholcz Gábor fiatal együttese 3-0-lal vágott vissza a Mórahalomnak a múlt heti 1-0-s vereségért.

Ismét megyei I. osztályú ellenfelet fogadott a Volán: szerda este - mint egy héttel ezelőtt - a nyáron megerősödött, bajnoki aranyérmet óhajtó Mórahalom látogatott a Felső Tisza parti stadionba. A felek ezúttal sajátos módon háromszor 35 perces mérkőzésben egyeztek meg. Az első két harmadban nem esett találat, a végén azonban felőrölte a vendégeket az alakulóban lévő szegedi gárda. A 80-100 kilátogató szurkoló ekkor szép akcióknak és befejezésekeknek: három hazai gólnak tapsolhatott.

Buchholcz Gábor

elégedetten nyugtázta, hogy két vereség után végre a győzelemmel futhattak le a gyepről tanítványai. "Nagyon örülök annak, hogy végig jól bírtuk erővel a küzdelmet. A kapu elé érkezéseknél, a támadások legvégén még mindig sok hibát követünk el, de egyre jobban összeáll a társaság. A védelem ismét nagyon magabiztosan teljesített, a bajnokságban is bátran építhetünk hátsó alakzatunkra. A következő napokban, hetekben a támadásokon is csiszolunk majd. Célunk, hogy olyan 22-24-es keretet alakítsunk ki a bajnoki rajtig, mely tulajdonképpen egyenrangú, egyenértékű labdarúgókból áll. Ebből a szempontból különösen biztatónak tartom, hogy három gólunkat ma három cserejátékos szerezte" - osztotta meg gondolatait a SZEGEDma.hu-val a vezetőedző. A Tisza Volán SC legközelebb szombaton lép pályára: 10 órától a Kiskundorozsmát fogadják. Hétfőn 18 órakor pedig egy harmadosztályú aradi együttessel mérkőznek a szegediek - ugyancsak idehaza.

Tisza Volán SC - Mórahalom 3-0

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Felső Tisza parti stadion. Tisza Volán SC:

Reguli (Czirják) - Barna (Vida), Mórocz, Grünwald, Garamvölgyi (Herczeg) - Udvari (Papp Á.), Szlobodnyik (Bárdosi) - Török (Vágó), Beretka, Szilágyi - Kazi (Baji)

. Vezetőedző: Buchholcz Gábor. Gólszerzők: Baji, Bárdosi, Vágó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.