Bulvár

Nem találtak bombát a szegedi bankfiókban

Nem találtak bombát a szegedi bankfiókban

2008. július 18., péntek
Nem találtak bombát a szegedi bankfiókban

Szegeden az üzletek újra kinyithattak és a kitelepítettek is hazatérhettek, ugyanis nem találtak bombát a belvárosában a tűzszerészek - tájékoztatta pénteken délután az MTI-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szenti Szabolcs

elmondta: a szegedi rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés vétsége alapján vizsgálatot indított. A dél-alföldi település belvárosának egy részét délelőtt tíz óra után kellett kiüríteni, miután a CIB Bank Kiss Menyhért utcai bankfiókjába egy férfi azzal telefonált be, hogy hamarosan bomba robban az épületben. A rendőrség azonnal körbezárta az érintett háztömböket, és bezáratott csaknem húsz üzletet. Emellett az otthon tartózkodó tíz-tizenöt embert is megkérték, hogy hagyják el otthonukat. A helyszínre érkezett bombakutatók azonban nem találtak robbanószerkezetet, ezért valamivel három óra után feloldották a lezárást a hatóságok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.