Sport

Labdarúgás: Vida Gergely kölcsönben újra itthon

Labdarúgás: Vida Gergely kölcsönben újra itthon

2008. július 29., kedd
Labdarúgás: Vida Gergely kölcsönben újra itthon

Mint arról a SZEGEDma.hu szombaton már beszámolt, az őszi szezonban ismét az NB III-as Tisza Volán SC színeiben szerepel majd Vida Gergely.

A fiatal, tehetséges védő télen igazolt Szegedről Diósgyőrbe a japán

Honma Kazuóval

és

Szélpál Tamással

együtt, követve az ugyancsak a Volántól a miskolci kispadra ültetett

Vágó Attila

vezetőedzőt. A diósgyőri főtulajdonos Szeviép - mely tavasszal nagy csinnadrattával kivonult a szegedi fociból - nyáron újabb három ifjú volános reménységet,

Kreizler Károlyt, Gahwagi Nebilt

és az U-19-es válogatott

Búrány Zoltánt

költöztette el a Tisza partjáról. A SZEGEDma.hu információi szerint egyébként a játékosok árának teljes kifizetésével még nincs minden rendben. A szegedi különítményből Honma és Szélpál váltak alapemberré az NB I-es borsodi csapatban, míg Búrány az első osztály hétvégi rajtján mutatkozott be a REAC ellen. Vida - akinek őszi kölcsönadását

a DVTK honlapja immár hivatalosan is megerősítette

- az elmúlt félévben egy alkalommal lépett pályára az NB I-ben, s jobbára a diósgyőriek NB III-as csapatánál vették számításba, de sérüléssel is bajlódott, bajlódik. Az 1988-as születésű, 188 cm magas, 77 kg versenysúlyú, remek felépítésű labdarúgó egészségesen azonban komoly hasznára lehet az igencsak fiatal NB III-as Tisza Volán hátsó alakzatának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.