Labdarúgó megyei I. osztály: 11. lett a SZVSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap a 30. forduló mérkőzéseivel befejeződött a Csongrád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2007/2008. évi pontvadászata.

Az utolsó forduló szegedi vonatkozású mérkőzésén: Ásotthalom-SZVSE 2-2 (a szegedi gólokat Bogdán és Kenderesi szerezték).

A bár bajnok Balástya 5-0-ra verte a Tápét, a második helyen álló Kiskundorozsma Röszkén győzött 3-0-ra, míg a bronzéremre hajtó Sándorfalva a Bordányt múlta felül hazai pályán 5-3-ra.

Az aranyérmet a Balástya (73 pont) szerezte meg a Dorozsma (62 pont) és a Sándorfalva (60 pont) előtt. A 35 pontos SZVSE a tizenegyedik helyen végzett. Kiesett a Csandápalota és a Bordány.

A végeredmény még nem hivatalos, az utolsó forduló előtt olyan hírek is felröppentek, hogy a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség fizetési hiányosságok miatt pontot, pontokat vonhat le több együttestől, köztük a Dorozsmától. Az esetleges változásról természetesen értesítjük olvasóinkat.

Előző sztori

Hetedikként zárt az NB III-ban a Tisza Volán SC

Következő sztori

Sopron „csillaga” felragyogott