Tánc és zene minden mennyiségben

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Úgy tűnik, a péntek a tánc, a buli jegyében zajlik Szegeden: a programkínálat legalábbis ezt sugallja. Néptánc, diszkóláz, new wave…
De mindenekelőtt délután négy órától gyerekprogram kínálkozik a Rókusi fiókkönyvtárban (Szeged, Vértói út 5., tel.: 62/635-398), ahol mesedélutánt tartanak barkácsolással egybekötve.
Öt órától már a Reök-palota előtti térre invitál a Folk-Híd Nemzetközi Néptáncfesztivál:”Táncolj velünk, Szeged!” – felszólítással.
A sörfesztivál is ez időtájt kezdi adagolni a mára rendelt programokat. A dáridózás itt is, mint a város más pontjain, diszkózásba torkollik, Iglódi közreműködésével. Ugyanekkor a JATE Klubban DJ FRASER és LUDMILLA nyomja, míg a SZOTE Klubban DJ Novák.
A piros úszóházon ismét 80′-AS PARTY, fellép a szegedi illetőségű reChords zenekar.
Ajánlatunkat zenés komédiával zárhatjuk: A városháza udvara este kilenc órakor nyitja meg kapuit a közönség előtt Guy Foissy Öbölből Vödörbe című kamaradarabjával. Szereplők: Nyertes Zsuzsa és Straub Rezső. Az előadások szombatig látogathatóak, jegyek a Tourinform irodákban kaphatóak 1990 forintos áron (Szeged, Dugonics tér 2.).

Előző sztori

A szombati Horthy-konferencia részletes programja

Következő sztori

Lemondatnák Szentgyörgyi Pált