Bulvár

Öngyilkos lett egy rab

Öngyilkos lett egy rab

2008. június 24., kedd
Öngyilkos lett egy rab

Öngyilkosságot követett el egy tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt rab a Szegedi Fegyház és Börtönben kedden hajnalban - közölte Kiszely Pál intézetparancsnok.

A dandártábornok tájékoztatása szerint hajnali négy óra körül a börtönben felakasztotta magát egy elítélt, aki nyereségvágyból és más aljas indokból, több emberen elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségének kizárásával jogerős, életfogytig tartó fegyházbüntetését töltötte.

Kiszely Pál

elmondta: megtették az azonnali intézkedéseket az elítélt életének megmentésére, az újraélesztés azonban nem járt eredménnyel. Az elítélt nem hagyott hátra búcsúlevelet - tudatta a parancsnok. A külső szakértők bevonásával lefolytatott elsődleges vizsgálat az idegenkezűség gyanúját kizárta, a személyzet az előírásoknak megfelelően látta el feladatait. A körülmények tisztázása érdekében az intézet parancsnoka vizsgálatot rendelt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.