/

Éjszakai razzia volt Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök három körözött személyt elfogtak, három ittas sofőr vezetői engedélyét bevonták, tucatnyi bírságot szabtak ki, számos feljelentés tettek szombat éjszakától vasárnap reggelig Szegeden, az összevont közlekedésbiztonsági, közbiztonsági és bűnügyi akcióban – tájékozatta az MTI-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


Szenti Szabolcs elmondta: a szombat estétől vasárnap reggelig tartó akcióban a Szegedi Rendőrkapitányság közrendvédelmi és közlekedésrendészeti állománya mellett a bűnügyi szolgálat, így nyomozók és vizsgálók is részt vettek a Városőrséggel együttműködve.
A hamarosan rendszeressé váló akció célja többek között a közlekedésbiztonsági helyzet javítása, a szabálysértések és a bűncselekmények megelőzése, felderítése, valamint a körözött személyek elfogása – tette hozzá a szóvivő.
Az akcióban – egy szolgálaton kívüli vizsgáló jelzése alapján – elfogtak egy beutazási és tartózkodási tilalom alatt álló tunéziai állampolgárt, illetve a zsombói polgárőrség jelzése alapján egy keresett kábítószer-kereskedőt is.

Előző sztori

Munka és segély

Következő sztori

Átadták a jubileumi Dömötör-díjakat