Vélemény

Johnny Cash belépne az ablakon

Johnny Cash belépne az ablakon

2009. szeptember 20., vasárnap
Johnny Cash belépne az ablakon

Rocktár

- Kiskunfélegyháza. Ha voltál anno katona, ami életkor kérdése, vagy voltál ipari tanuló lepusztult műhelyekben, ami szociális kérdés, akkor el tudod képzelni, milyen a Rocktár. Az egykori laktanya épület, mely később ipari tanulók tanműhelyéül szolgált tucatnyi fiatal jóvoltából megtalálta a legjobb funkcióját. Igazából az észak-európai fiatalok épületfoglalásaihoz hasonlíthatnám, persze itt legális keretek között. A hely tele lehetne hippivel, ha nem kihalóban lévő fajról beszélnénk, és ha egyáltalán voltak hippik Kiskunfélegyházán.

Jómagam nem őrülök meg a

Mystery Gang

zenéjétől, és töredelmesen bevallom, a rockabylli rágógumi csak rövid ideig köt le, de ez most másképpen történt. A Mystery Gang mindig odateszi magát, nem véletlen, hogy az idei nyáron az egyik legjobb fesztiválzenekarrá nőtte ki magát. A dzsungelharcosok ezen az estén leizzadtak rendesen, dühödt tánccal próbálták szétrúgni a szűkös koncertterem falait. És hogyan került „Öreg Johnny” blogbejegyzésem címébe? Csak az tudhatja, aki ott volt, vagy egyszer ellátogat a Rocktárba. Mystery Gang – Kiskunfélegyháza, Rocktár

Roctár képek

Koncert képek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.