Szeged

Parkolási tilalom és forgalomkorlátozás Szegeden az Ágota futás miatt

Parkolási tilalom és forgalomkorlátozás Szegeden az Ágota futás miatt

2024. április 11., csütörtök
Parkolási tilalom és forgalomkorlátozás Szegeden az Ágota futás miatt

Parkolási tilalomra és forgalomkorlátozásra kell készülnie az autósoknak a hétvégén Szegeden, a vasárnapi ÁGOTA jótékonysági futóverseny miatt.

 

Mint ismert: a gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok támogatására rendez jótékonysági futást április 14-én Szegeden a város két felsőoktatási intézménye, a Szegedi Tudományegyetem és a Gál Ferenc Egyetem, valamint a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal. 

Szombaton este 10 órától vasárnap délután 1 óráig tilos lesz a parkolás a Huszár Mátyás rakparton, a Stefánián, a Tisza Lajos krt. Árvízi emlékműtől az Aradi Vértanúk teréig terjedő szakaszán, a Rerrich Béla téren, a Somogyi utca Dóm tér mögötti szakaszán, a Dóm téren, és a Roosevelt tér halászcsárda felőli oldalán.

Vasárnap reggel 8 és délután fél 2 között ezeken a helyszíneken illetve 11 órától délután 1 óráig a Belvárosi hídon is teljes vagy időszakos útzárra is számítani kell. 

További részletek az ÁGOTA Futás Facebook oldalán olvashatók.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.